Sayfa Ykleniyor...
Free Web Hosting
Ana Men
  Haberler
  Lakaplar
  Þehitlerimiz
  Gazilerimiz
  Argýthaný Mahalleleri
  Yatýr Ve Efsaneler
  Kültürümüz
  Argýthaný Tarihi
  Muhtarlar
  Eski Belediye Baþkanlarý
  Büyüklerim
  Þehit Bekir Þenyiðit
  Seçim Sonuçlarý
  Argýthaný Uydu Görüntüsü
  Dostlar
  Yeni Videolar
Site ii Arama

nemli Linkler
ok Okunanlar
Argýthaný Tarihi
Lakaplar
Argýthaný uydu gör
Jandarma Komando Onba
Argýthaný Belediyes
Argýthaný yatýrlar
Eski Belediye Baþkan
Kültürümüz
Mahalleler
Þehitlerimiz
 
Konya'da Hava
KONYA
 
Online : 2
Bugn Gelen: 18
Toplam (gn) Gelen: 70856
Toplam (saat)Gelen : 104596
Ahmet gülece hala ulaþýlamadý
 
 
Þemdinli ilçesinde yaklaþýk bir hafta önce çalýþtýðý Beyyurdu Aslandað Barajýnda kapýldýðý suda kaybolan Baraj Fenomenlerinden Ahmet Güleç hala bulunmadý.

    Hakkari'nin Þemdinli ilçesinde yaklaþýk bir hafta önce çalýþtýðý Beyyurdu Aslandað Barajýnda kapýldýðý suda kaybolan Baraj Fenomenlerinden Ahmet Güleç hala bulunmadý.  Kapýldýðý günden beri arama kurtarmalarýný sürdüren baraj iþçileri ve Þemdinli Halk Eðitim Merkezi Halk Oyunlarý Eðitmenleri bir insanlýk örneði sergiliyorlar.

   Þemdinli ilçesine yaklaþýk 50 kilometre mesafede bulunan Beyyurdu Aslandað Barajý inþaatý çalýþmalarýnýn yapýldýðý mevkide dere üzerine demir elektrik direðiyle köprü yapmaya çalýþan baraj fenomeni Ahmet Güleç ve baraj iþçilerden Lezgin Balcý ve Mehmet Özkan isimli þahýslar suya kapýlan elektrik direðinin aniden savrulmasýyla Beyyurdu deresine düþtüler. Dereye düþenlerden Mehmet Özkan ve Lezgin Balcý isimli baraj iþçileri kendi imkânlarýyla kurtulurken baraj fenomeni Ahmet Güleç, kar ve yaðmur sularýyla debisi artan derenin suyuna kapýldý.



Hakkari'nin Þemdinli ilçesine baðlý Beyyurdu Aslandað barajýnda 3 kiþiyle kapýldýðý suda kaybolan ve hala bulunmayan 1968 Konya ili Ilgýn ilçesi, Argýthaný köyü doðumlu, evli ve 4 çocuk babasý olduðu bilinen baraj fenomeni Ahmet Güleç'in kapýldýðý günden bu yana iþ arkadaþlarý, Þemdinli ilçe halký ve Þemdinli Halk Eðitim Merkezi Halk Oyunlarý Eðitmenleri kapýldýðý suda aramalarýný aralýksýz sürdürüyorlar. Þemdinli ilçesinden yaklaþýk 50 km mesafede bulunan ve ilçeye baðlý Beyyurdu Aslandað Barajýnda 8 Nisan 2009 tarihinde çalýþtýðý Beyyurdu Aslandað Barajýnda suya kapýlmasýyla izini kaybettiren 4 çocuk babasý Konyalý Güleç hala bulunmadý.

    Güleç ve beraberinde ki iki baraj iþçisi baraj için dere üzerine demir elektrik direðiyle köprü yapacaklardý. Elektrik direðiyle köprü yapmaya çalýþan iþçilerden Lezgin Balcý, Mehmet Özkan ve baraj fenomeni Ahmet Güleç suya kapýlan elektrik direðinin aniden savrulmasýyla Beyyurdu deresine düþtüler. Dereye düþenlerden Mehmet Özkan ve Lezgin Balcý isimli iþçiler kendi imkânlarýyla kurtulurken Ahmet Güleç, kar ve yaðmur sularýyla debisi artan derenin suyuna kapýldý. Yaklaþýk bir hafta önce suya kapýlan baraj fenomeni Güleç için jandarma ve ilçe halký köylülerle seferber olurken Güleç tüm aramalara raðmen bulunmadý. Kapýldýðý günden beri halk oyunlarý çalýþmalarýna ara veren ve Güleç için seferber olan Þemdinli Halk Eðitim Merkezi Halk Oyunlarý Ekibi Eðitmenleri 4 çocuk babasý Konyalý Ahmet Güleç'i bulmakta ýsrarlý.

   Aralarýnda Þemdinli Halk Eðitim Merkezi Müdür Baþyardýmcýsý M.Yavuz Göz'ün de bulunduðu yaklaþýk 15 kiþilik halk oyunlarý eðitmenleri Güleç'in kapýldýðý dereyi iki koldan sarýp aramalarýna devam ediyor. Su geçirmez ve üzerinde Þemdinli spor yazýlan yaðmurluklarýyla ve ellerinde yaklaþýk 4 mt uzunluklarda aðaç þiþlerle arama kurtarmalarýna devam eden Þemdinli Halk Eðitim Merkezi Halk Oyunlarý Eðitmenlerin amacý Konyalý Güleç'in cenazesine ulaþýp ailesinin acýsýna ortak olmak.

HABER : AZER DEMÝR - SEFER ER


Hit : 2599 : 01.05.2009 10:38



Yeni videolar   (0)
Dfsdfdsf dfdsfds fdsfdsfdsfd ...
Argýthaný uydu görüntüsü   (0)
Argýthaný uydu görüntüsü ...
Seçim sonuçlarý   (0)
Argýthaný Belediyesi seçim so ...
Þehit bekir Þenyiðit   (0)
Jandarma Komando Onbaþý Bekir ...
Büyüklerim   (0)
Büyüklerim ...
Eski belediye baþkanlarý   (0)
Eski Belediye Baþkanlarý ...
Muhtarlar   (0)
Mahalle Muhtarlarýmýz ...
Argýthaný tarihi   (0)
Argýthaný Tarihi ...
Videolar   (0)
Argýthaný belgesel (kontv 9 da ...
Ahmet güleç ...
Argýthaný belediyesi kurban ke ...
Argýthaný çok programlý lise ...
Argýthaný Slayt gösterisi (27 ...
Kültürümüz   (0)
Kültürümüz ...
Yatýr ve efsaneler   (0)
Argýthaný yatýrlarý ve Efsan ...
Argýthaný mahalleleri   (0)
Mahalleler ...
Gazilerimiz   (0)
Argýthaný Gazileri ...
Þehitlerimiz   (0)
Þehitlerimiz ...
Lakaplar   (0)
Lakaplar ...
Haberler   (0)
Köylümüz ahmet güleç suya k ...
Ahmet güleci arama çalýþmala ...
Argýthaný cadde ve sokaklarý ...
Ahmet güleç için umutlar azal ...
Argýthaný belediye baþkaný ...
KullancAd
ifreniz

cretsiz ye olarak kendi Resim Galerinizi Olusturabilirsiniz.

Anket
Sitemizi nasýl buldunuz ?
Vasat
Iyi
Mükemmel
Gazete Manetleri

 

Powered By Omeren
2006 - Btn haklar sakldr